Senaste blogginlägg i vår blogg

Bli först att läsa våra nyheter!

Nu är säsongens kalvningar igång. Så roligt och spännande. Här är bilder på tre utav dem. Det är en tjur efter Elit, en tjur efter Corvette samt ytterligare en tjur efter Unne.

Nu börjar hösten närma sig. Vi väntar fortfarande på regnet…. Har lagt upp bilder på ytterligare två tjurar, här på hemsidan, under djur till salu.

564 Flax

01.08.2022

Här är kommer en bild på 564 Flax av Björnahult och är sist ut att presenteras av våra prövningskanditater. Han är efter Musik och moder 376 Lone.

Ett par tjurar

28.07.2022

Här intill är en bild på 557 Filuren av Björnahult som ska åka till prövningen i Gunnarp, Skåne. Har även lagt upp en bild på vår tjur 558 som är till salu.

Nu är de tre tjurkalvarna som ska till prövningen i Gunnarp veterinärbesiktade. Bilden bredvid är 559 Findus av Björnahult. Moder 615 Fabiola och fader Pommery. Vi har nu även uppdaterat listan här på hemsidan, med årstjurarna som är till salu. kommer lägga ut bilder på dessa tjurar efterhand.

Här är några goa och fina killar som njuter i kvällssolen 😊 Nu är vi klara med semineringarna för i år. Så till vinter/våren ser vi fram emot att få avkommor efter Unne,Unicorn, Elit, Ludde,Chaplin och Corvette.

Full aktivitet

06.03.2022

Här är det full rulle. Kalvar kommer med lite jämna eller rättare sagt ojämna mellanrum och oftast knippvis. Vi har hittills fått kalvar från Corvette, Pommery och Mustik. Det som vi reagerar på är att kalvarna från Corvette är så pigga, det tar inte många minuter förrän de försöker ta sig upp och leta mat, roligt och skönt med så pigga kalvar....

Nu har kalvarna börjat komma, så himla roligt! Tjurkalvar efter Corvette och Pommery och en kviga efter Corvette är det som kommit hittills.

Här är en bild på 542 Evert av Björnahult. Han är efter 369 Corvette och 386 Berge. Intressant att se hur kalvarna utvecklas.