Senaste blogginlägg i vår blogg

Bli först att läsa våra nyheter!

Full aktivitet

06.03.2022

Här är det full rulle. Kalvar kommer med lite jämna eller rättare sagt ojämna mellanrum och oftast knippvis. Vi har hittills fått kalvar från Corvette, Pommery och Mustik. Det som vi reagerar på är att kalvarna från Corvette är så pigga, det tar inte många minuter förrän de försöker ta sig upp och leta mat, roligt och skönt med så pigga kalvar....

Nu har kalvarna börjat komma, så himla roligt! Tjurkalvar efter Corvette och Pommery och en kviga efter Corvette är det som kommit hittills.

Här är en bild på 542 Evert av Björnahult. Han är efter 369 Corvette och 386 Berge. Intressant att se hur kalvarna utvecklas.

Utsläppta

22.05.2021

Nu har djuren blivit utsläppta! Går och betar och har det skönt i största allmänhet.

Fler kalvar

02.04.2021

Nu har vi fått kalvar från Corvette av Bäck. De är små fina kalvar. Väldigt lätta kalvningar. Riktiga små godingar dessa också!!

Full fart

01.03.2021

Nu har det kommit kalvar lite titt som tätt. Vi planerar för kommande semineringar som ska göras i vår också. Det blir Pommery, Mustik och Eagle. Nu väntar vi med spänning på Corvette kalvarna.

Nu har kalvarna börjat komma. Kalvarna som kommer nu i början är från semintjurar, Unicorn, Ulster och Mustik samt från Verner av Landeröd. Kalvarna från Corvette får vi vänta lite på.

Hemsida

16.11.2020

Nu börjar allt knåpande med hemsidan komma på plats och strax blir det att trycka på publicera.