Senaste blogginlägg i vår blogg

Bli först att läsa våra nyheter!

Nu har vi precis tagit emot vår nya tjur, Fernando av Prästkullen, som kommer från prövningen i Skåne. Välkommen till oss! Ska bli spännande att se avkommor efter denna stiliga kille. Vi önskar även de nya ägarna till våra tjurar ett stort lycka till och att det blir fina kvalar efter dessa.

Nästa helg ska det bli roligt att få åka till Gunnarp och titta på fina tjurar. Vi får spana in de tjurarna som vi skickade dit i augusti. De har alla tre klarat sig, spännande och se om de känner igen oss. Här hemma är vi på sluttampen i kalvningssäsongen. Vi har bara några få kvar att invänta. Vi har...

Nu är säsongens kalvningar igång. Så roligt och spännande. Här är bilder på tre utav dem. Det är en tjur efter Elit, en tjur efter Corvette samt ytterligare en tjur efter Unne.

Nu börjar hösten närma sig. Vi väntar fortfarande på regnet…. Har lagt upp bilder på ytterligare två tjurar, här på hemsidan, under djur till salu.

564 Flax

01.08.2022

Här är kommer en bild på 564 Flax av Björnahult och är sist ut att presenteras av våra prövningskanditater. Han är efter Musik och moder 376 Lone.

Ett par tjurar

28.07.2022

Här intill är en bild på 557 Filuren av Björnahult som ska åka till prövningen i Gunnarp, Skåne. Har även lagt upp en bild på vår tjur 558 som är till salu.

Nu är de tre tjurkalvarna som ska till prövningen i Gunnarp veterinärbesiktade. Bilden bredvid är 559 Findus av Björnahult. Moder 615 Fabiola och fader Pommery. Vi har nu även uppdaterat listan här på hemsidan, med årstjurarna som är till salu. kommer lägga ut bilder på dessa tjurar efterhand.

Här är några goa och fina killar som njuter i kvällssolen 😊 Nu är vi klara med semineringarna för i år. Så till vinter/våren ser vi fram emot att få avkommor efter Unne,Unicorn, Elit, Ludde,Chaplin och Corvette.

Full aktivitet

06.03.2022

Här är det full rulle. Kalvar kommer med lite jämna eller rättare sagt ojämna mellanrum och oftast knippvis. Vi har hittills fått kalvar från Corvette, Pommery och Mustik. Det som vi reagerar på är att kalvarna från Corvette är så pigga, det tar inte många minuter förrän de försöker ta sig upp och leta mat, roligt och skönt med så pigga kalvar....

Nu har kalvarna börjat komma, så himla roligt! Tjurkalvar efter Corvette och Pommery och en kviga efter Corvette är det som kommit hittills.